Outdoor Power Equipment voor Professionals.


Battery Power rules!

Flexibel, krachtig en snoerloos

Alle batterijen in de 36 V-klasse zijn geschikt voor alle machines in het "Kärcher Outdoor Power Equipment" assortiment. Zo bent u altijd direct klaar om te werken. Met de hoge prestaties en duurzaamheid van onze batterij-aangedreven machines behaalt u voor elke klus de beste resultaten. En u werkt ergonomisch en comfortabel met weinig geluid. Dit is Kärcher-kwaliteit voor de hoogste eisen en uw individuele verwachtingen. Precies de juiste machines voor alle professionele tuinonderhoud.Bladblazers en veegmachinesDe bladblazer blaast vuil, afval en bladeren vanop moeilijk bereikbare plaatsen voor de veegmachine, die alles onmiddellijk wegwerkt. Dit flexibele teamwerk biedt ontelbare toepassingsmogelijkheden en laat toe om het werk veilig en efficiënt uit te voeren. De continue snelheidsregeling controleert de blaaskracht, waardoor het toestel elke taak aankan. De Turbo knop helpt om hardnekkig vuil te verwijderen.

KettingzagenCompact formaat, buitengewone kracht: deze handige machines staan altijd paraat en leveren indrukwekkende resultaten. Dankzij de moderne batterijtechnologie en de motor zonder koolborstels, vergt het toestel extreem weinig onderhoud. Het materiaal en de vormgeving maken het toestel zowel indrukwekkend als robuust.De elektrische kettingrem biedt bijkomende bescherming tijdens het werk. Deze stopt de ketting onmiddellijk bij een noodgeval, waardoor de operator extra bescherming geniet. De automatische kettingsmering beschermt het product op lange termijn en garandeert een vlot gebruik. Het verhoogt de duurzaamheid van de machine en vergt geen kostelijk onderhoud. Dit bespaart tijd en geld.

GrasmaaiersDezelfde hoge prestaties als een benzinemotor, maar stiller, stoot helemaal geen uitlaatgassen uit en heeft aanzienlijk lagere bedrijfs- en onderhoudskosten. De intelligente automatische snelheidsregeling past zich aan de omstandigheden van het gras aan en helpt zo de batterij te beschermen en de actieradius te vergroten, terwijl de centrale instelling van de maaihoogte zorgt voor een gelijkmatig maairesultaat. Het maaisel kan ofwel worden opgevangen, ofwel gemulched of uitgeworpen.

Bosmaaiers, heggenscharen en kantentrimmersZonder uitstoot van schadelijke stoffen met een hoge functionaliteit en een superieure ergonomie voor de gebruiker. Deze machines zijn snel klaar voor gebruik en kunnen moeiteloos de zwaarste maai- en snoeiklussen aan, zoals hardnekkige ongecontroleerde plantengroei, taai gras of dikke ondergroei. Door het lage bedieningsgeluid kunnen deze accu-aangedreven toestellen worden gebruikt in geluidsgevoelige gebieden.Outdoor Power Equipment
Outdoor Power Equipment

Meer weten over ons ACCU-aangedreven outdoor-aanbod: Bezoek onze winkel in Hasselt, mail ons, bel ons of kijk op onze website.

outdoor power equipment

Meest Recente Posts

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.