KÄRCHER CENTER PALMAERS

Over ons

ALTIJD DE BESTE CONDITIES 

bij KÄRCHER CENTER PALMAERS!

Wil u een nieuwe Kärcher reinigingsmachine kopen, dan kan u terecht op deze site. Het volledige assortiment van Kärcher staat hier online aan scherpe prijzen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom bij Palmaers Vakhandel te Bilzen of bij Kärcher Center Palmaers in Hasselt.

​​​​​​​We zijn immers hét prefered Kärcher Center in regio Limburg en kunnen u als exclusieve Kärcher verdeler diverse interessante voordelen aanbieden. Een bijzonder ruime keuze, de beste condities, straffe promoties en een eigen verhuur-, herstel- en garantiedienst bijvoorbeeld. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

In onze Kärcher shop vindt u de juiste machines voor elke reinigingsklus. We verdelen zowel het gele Kärcher gamma voor particulier gebruik, als de antraciet Kärcher machines voor professionele of industriële reiniging. Een extreem ruim aanbod dus met ontzettend veel keuze. Uiteraard staan onze medewerkers klaar om u bij uw aankoopkeuzes te begeleiden en te adviseren, dus spreek hen gerust aan! Kortom, Kärcher Center Palmaers is een echte one-stop-shop met een allround service voor alles wat met Kärcher te maken heeft.

ANDERE ONDERDELEN VAN DE PALMAERS GROEP

"Groep Palmaers"

producten

Onze webshop

ONTDEK HIER ONZE PRODUCTEN

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP

klanten aan het woord

Testimonials

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.