KÄRCHER CENTER PALMAERS

Herstellingen

KÄRCHER CENTER PALMAERS

ZORGT VOOR EEN OP EN TOP PROFESSIONELE ONDERSTEUNING VOOR UW MACHINE!

BIJ KÄRCHER CENTER PALMAERS BEGINT DE SERVICE REEDS VOOR DE VERKOOP

Bij onze Hersteldienst kan u terecht voor zowel onderhoud als herstelling. Hoewel moderne machines uiterst betrouwbaar zijn, is regelmatig onderhoud en routineonderhoud ten zeerste aan te raden. Dit helpt u om mogelijke duurdere defecten of reparaties te voorkomen en beschermt u initiële investering die u in uw reinigingsapparatuur hebt gedaan.

Een defect kan altijd optreden en meestal op een ongewenst moment

Bij Kärcher Center Palmaers kan u terecht om uw toestel te laten herstellen of onderhouden. Onze volledig opgeleide hersteldienst staat klaar om u te helpen!
​​​​​​​
Wij streven ernaar om uw toestel zo snel mogelijk te herstellen, zodat u zo min mogelijk vertraging oploopt met uw werk.

Duurt de herstelling langer omdat een onderdeel besteld moet worden of het een arbeidsintensieve herstelling is, dan kan in onderling overleg bekeken worden of er een vervangmachine met vergelijkbare of betere mogelijkheden ter beschikking gesteld kan worden indien nodig.​​​​​​​ 

KÄRCHER CENTER PALMAERS HELPT u ALTIJD UIT DE NOOD!

Al onze onderhoudsbeurten en reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen en onze monteurs volgen regelmatig uitgebreide trainingsprogramma's om ervoor te zorgen dat zij volledig op de hoogte zijn en in staat zijn om de nieuwste modellen reinigingsapparatuur te repareren en onderhouden.

We hebben een uitgebreid assortiment onderdelen en gebruiken alleen originele Kärcher-onderdelen. We kunnen ook reparaties uitvoeren aan de meeste commerciële reinigingsmachines die momenteel beschikbaar zijn.

Reparatie garantie Kärcher Center Palmaers

​​​​​​​Is uw toestel nog in garantie? U moet een bewijs van aankoop voorleggen als bewijs van de garantie. Dit is een service die wordt aangeboden door Kärcher Center Palmaers, zelfs als de machine ergens anders is gekocht. Alle reparaties aan Kärcher-producten binnen de garantie zijn kosteloos (onderworpen aan de verkoopvoorwaarden) behalve in het geval van misbruik en/of vorstschade.

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.