Kick-Off Demodagen 2024 bij Groep Palmaers in Hasselt


Op zaterdag 13 april begint de kick-off van het nieuwe tuinseizoen bij Powershop Stihl Hasselt en Kärcher Center Palmaers.

Aangezien Powershop Stihl en Kärcher Center Palmaers zich beide op dezelfde locatie bevinden en beide tot Groep Palmaers behoren, houden wij samen een "KICK-OFF Demodag". Dus naast de jaarlijkse STIHL Testdag (oftewel Powershop Stihl Testdag) vindt bij Kärcher Center Palmaers ook een Demodag plaats. Beide om het begin van de Lente in de aandacht te brengen met de nodige Lente Promoties en dit onder de gezamelijke titel: "KICK-OFF Demodag".

Dus ben je opzoek naar het perfecte gereedschap voor de voorjaarsschoonmaak! Begin dit voorjaar met een frisse start, met de juiste tools van Kärcher en Stihl, maak je dit in een handomdraai mogelijk. Ons assortiment aan professioneel gereedschap en machines staat garant voor een grondige voorjaarsschoonmaak.

Professioneel Gereedschap voor Elke Klus

Bij Kärcher Center Palmaers en Powershop Stihl Hasselt weten we hoe belangrijk het juiste gereedschap is. Of je nu een professional bent in de bouw- of landbouwsector, of een doe-het-zelver met groene vingers, wij hebben de machines en tools die je nodig hebt. Ons assortiment strekt zich uit van robuuste Stihl kettingzagen tot efficiënte Kärcher hogedrukreinigers.

Ben je op zoek naar een nieuwe grasmaaier, robotmaaier, heggenschaar, kantenmaaier, hogedrukreiniger, stofzuiger, terrasreiniger, etc... kom dan zeker eens langs en profiteer van de lentepromoties op diverse Stihl en Kärcher producten.

Event info

Waar:Gouverneur Verwilghensingel 38
(gps: Sasstraat), 3500 Hasselt
Wanneer:zat. 13 April 2024 tussen 8 en 16 uur

Meest Recente Posts

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.