Voor de mama's die liever geen bloemen of pralines willen, is er nog altijd … Kärcher Center Palmaers!


Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Iets anders dan de traditionele geschenken, waar uw moeder echt wat aan heeft? Voor de mama's die liever geen bloemen of pralientjes willen, is er nog altijd … Kärcher Center Palmaers!

Ontdek de perfecte gift bij Kärcher Center Palmaers

Kärcher Center Palmaers biedt de ideale oplossing voor de praktische mama's die houden van een kraaknet huis. Wij zijn uw vertrouwde partner voor kwalitatieve reinigingsoplossingen in Limburg, met een uitgebreid assortiment aan Kärcher producten.

Geen Pralines, Wel Prestaties met Kärcher Center Palmaers

Verras uw moeder met een duurzaam cadeau dat blijft geven. Heeft u al gedacht aan een Kärcher hogedrukreiniger of stoomreiniger? Voor de mama's die liever geen bloemen of pralientjes willen, is er nog altijd … Kärcher Center Palmaers! Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over het perfecte geschenk.

Bij Kärcher Center Palmaers begrijpen we dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden we persoonlijke service, met een mogelijkheid tot huren of leasen voor bedrijven, evenals onderhouds- en hersteldiensten. U kunt ons zes dagen per week bereiken voor vakkundig advies en ondersteuning.

Om de juiste keuze te maken, brengt u gewoon een bezoek aan onze winkel in Hasselt, of neemt u contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u met het perfecte cadeau thuis komt. Want voor de mama's die liever geen bloemen of pralientjes willen, is er nog altijd … Kärcher Center Palmaers!

Voor meer informatie over onze producten en diensten, neem gerust contact op via karcher@palmaers.be of bel naar +32 (0) 11 36 77 00. Wij helpen u met plezier verder!

Meest Recente Posts

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.