KÄRCHER CENTER PALMAERS

LEVERING

VERZENDING VAN UW PAKKET

Thuislevering in België en in Nederland

Zowel particuliere als professionele klanten kunnen via de webshop producten bestellen en deze aan huis laten leveren in België of Nederland. Door bij je bestelling een aangepast leveringsadres in te vullen, kan je je order thuis of op het bedrijf, maar evengoed op een tijdelijke werf ontvangen. Jij beslist! Kom je naar onze winkel om je bestelling zelf af te halen, dan worden er natuurlijk geen verzendkosten aangerekend.

Gratis thuislevering vanaf 100 euro bestelwaarde*​​​​​​

​​​​​​Bestel je voor meer dan 100 euro excl. btw, dan wordt je order gratis* aan huis bezorgd in België of Nederland. Voor lagere bestelwaardes betaal je slechts een beperkte verzendingskost van 9,95 euro incl. btw per bestelling. Voor pakketten boven de 23 kg en/of omvangrijke volumes kunnen wél afwijkende verzendingskosten van toepassing zijn. De exacte kostprijs wordt in dergelijke gevallen steeds berekend in functie van het gewicht en het volume van de zending.​​​​

​​​​​(*: gratis levering binnen de BENELUX, als pakket minder dan 23kg weegt en geen afwijkend formaat heeft)

Doorgaans al binnen de 5 werkdagen geleverd!

De meeste artikelen in onze webshop hebben we voorradig. Je online bestelling en betaling wordt zo snel mogelijk binnen onze kantooruren verwerkt en de voorraadartikelen meteen daarna al verzonden. Zo kunnen we doorgaans binnen de 5 werkdagen al je pakketje afleveren. Kunnen we deze levertermijn om eender welke reden niet garanderen, dan nemen we onmiddellijk contact met je op.

​​​​​Hebben we bepaalde artikelen niet in voorraad, dan bestellen we die onmiddellijk bij onze fabrikant. Deze artikelen worden meteen naar jouw leveringsadres doorgestuurd. Het is dus mogelijk dat je jouw bestelling in verschillende deelleveringen ontvangt.

Spoedbestellingen en meer...

Product bestellen en dat héél dringend laten leveren?

Voor hele grote bestellingen, spoedbestellingen en bijzondere leveringsvoorwaarden neem je best contact op met onze klantendienst. Onze support medewerkers bekijken dan samen met jou wat er eventueel mogelijk is. Ook als je even wil informeren of een artikel voorradig is, mag je altijd contact met ons opnemen.

Meer weten of speciale verzoeken?

Geen vraag is te gek voor onze klantendienst. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren als je een speciaal verzoek in gedachten hebt.

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.