KÄRCHER CENTER PALMAERS

PRIVACY

KÄRCHER CENTER PALMAERS PRIVACY BELEID

Kärcher Center Palmaers hecht veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf heeft en alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt. Deze gegevens worden dan ook met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.

Wanneer u de website van Kärcher Center Palmaers bezoekt of één van onze formulieren invult, geeft u ons toestemming uw bedrijfs- en/of persoonsgegevens op te slaan. Zoals de privacywet reglementeert, verwerken wij uw informatie uitsluitend intern. Uw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven buiten onze groep. Wij leggen deze gegevens vertrouwelijk vast conform de Wet van 8 december 1992 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij ook alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt.

Wij gebruiken de persoonlijke informatie (naam, bedrijf, adres, IP-adres…) enkel en alleen voor communicatie naar de klant toe. Gegevens van de klant worden dus nooit aan derden doorgegeven. De communicatie bevat onder andere bestellingen, leveringen, facturen, persoonlijke nieuwsbrieven en promoties. Ons bedrijf geeft u steeds de mogelijkheid deze informatie niet meer te ontvangen.

Kärcher Center Palmaers gebruikt uw gegevens tevens om het gedrag van u als bezoeker te analyseren en op die manier de website te verbeteren. Deze gegevens worden zorgvuldig bewaard in een beveiligde omgeving om zo tot een snelle verwerking over te gaan.

De klant heeft op ieder moment de mogelijkheid om zijn gegevens op te vragen en te wijzigen.

PRODUCTen

Onze Webshop

Ontdek hier onze producten

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

SHOP
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Huur of huurkoop

Vind hier meer over de mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of problemen? We zijn u graag van dienst.